Show yourself, reach your goals. No excuses!

Ik help leidinggevenden om de productiviteit en winstgevendheid van hun team te verhogen.

Dat bereik ik door te werken aan de bevlogenheid, betrokkenheid en motivatie van alle teamleden. Daardoor stijgt de kwaliteit van het werk, zet iedereen de extra stap, worden nieuwe ideeën gedeeld en zet iedereen zich in om het beste resultaat neer te zetten. Het werkplezier neemt toe en het verzuim neemt af.

Hiervoor geef ik leiderschapstrainingen, begeleid ik teamontwikkeltrajecten en geef ik individuele coaching.

Als leidinggevende heb ik zelf ervaren wat er ontstaat als je stuurt op resultaat én mens: een high performing team met happy people en sky high resultaten. Dat top gevoel gun ik iedereen!

onze diensten

NIEUW: ONLINE TRAININGEN Meer info

Leiderschap

Wij ontwikkelen leiders met LEF. Leiders die écht het verschil willen maken. Leiders die problemen voor willen zijn in plaats van ze op te lossen. Leiders die niet bang zijn om een spiegel voor te krijgen. Leiders die willen gaan sturen op resultaat én mens.

Teamontwikkeling

Wij ontwikkelen teams met LEF. Teams die onderlinge verschillen omzetten in synergie. Teams waar gezamenlijk resultaat de boventoon voert. Teams waarin je jezelf kan zijn en ieders bijdrage duidelijk is. Teams die streven naar hoge engagement.

wij ontwikkelen teams en leiders voor:

Monique Göttgens-Hesselink

Mens- en resultaatgericht leiderschap

In het bedrijfsleven word je gestimuleerd om resultaat te leveren. Er wordt in je geïnvesteerd om je nog meer te ontwikkelen in je vakgebied en bij behaalde resultaten maak je promotie. Enkele promoties later mag je de taak op je nemen om een team aan te sturen.

Daar kom je erachter dat het niet meer alleen om resultaat draait, want de menselijke aspecten van het team vragen ook om aandacht. Je raakt verwikkelt in een continu strijdt om aandacht tussen resultaat en mens, maar hoe vind je daarin nou de perfecte balans?

Door jezelf te ontwikkelen in resultaat- en mensgericht leiderschap. Daarmee word jij de leider van de toekomst.

Ga ook aan de slag met jouw team, want hier komt jouw leiderschap immers tot uiting. Teamdynamiek, cultuur, communicatie, allemaal aspecten die hierin een belangrijke rol spelen.

onze diensten

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Notitieboek

NU GRATIS VERZENDING!

De reguliere 1-op-1 gesprekken tussen leidinggevende en teamlid vormen de basis voor het bouwen van een goede relatie. Dit notitieboek is ontwikkeld om het gesprek een vaste structuur mee te geven waarbij je zowel gaat sturen op mens als resultaat. Het biedt ruimte voor 10 teamleden en 15 gesprekken per teamlid.

direct bestellen

GÖTT’S
Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 487 F (Zwarte Schuur)
2165 AS  Lisserbroek
Nederland

+31(0)6 – 11 34 62 46
info@gotts.nl

Contact