Skip to main content

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De kosten voor het verpakken en versturen variëren per bestelling afhankelijk van het formaat en gewicht. Bij het afrekenen zie je de verzendkosten voor jouw bestelling.

Levertijd
De levertijd is afhankelijk van een aantal zaken: grootte van de bestelling, soort product, nabewerking, etc. Wij leveren binnen 1-5 werkdagen.

Spoed
Heb je een spoedlevering nodig? Neem contact met ons op via bestellingen@giftsbygotts.shop en wij samen met jou naar de mogelijkheden. Indien hier extra kosten aan verbonden zijn, dan informeren wij jou hierover.

Ik heb een bestelling gedaan. Hoe verloopt het bestelproces nu verder?
Als de bestelling bij ons binnen is ontvang je een bevestigingsmailtje. Op het moment dat wij jouw bestelling naar je opsturen ontvang je van ons een mail.

Wat zijn de betaal mogelijkheden?
Bestellingen geplaatst op de website betaal je vooraf via Ideal. We sturen vervolgens een factuur naar het opgegeven mailadres zodat deze kan worden gedeclareerd of verwerkt in jouw administratie. Bij bestellingen op maat dient er vooraf betaald te worden. Zodra de betaling bij ons binnen is, verzenden wij de bestelling. Zorg ervoor dat het factuurnummer en bestelnummer altijd goed wordt vermeld zodat wij de betaling kunnen linken.

Wie of wat is GIFTS by GÖTT’S?
GIFTS by GÖTT’S is onderdeel van GÖTT’S training en coaching voor leidinggevenden en hun teams. Onze passie voor Employee Engagement hebben wij uitgebreid met deze unieke webshop. Daarmee kun je als leidinggevende nog meer focus leggen op het verhogen van de betrokkenheid, motivatie en bevlogenheid van je medewerkers. Een klein gebaar op het goede moment maakt een groot verschil!

Ik mis producten
Zijn er producten die volgens jou ontbreken in onze webshop? Stuur een berichtje naar info@giftsbygotts.shop en wij kijken of het interessant is om jouw suggesties toe te voegen aan ons assortiment.

Vragen en contact
Voor al je vragen kun je ons bereiken tijdens werkdagen tussen 09.00-16.00u.

Telefoon
+31 (0) 6 11 34 62 46

Email
Algemeen: info@giftsbygotts.shop
Bestellingen: bestellingen@giftsbygotts.shop
Facturen: administratie@giftsbygotts.shop
Klachten: klantenservice@giftsbygotts.shop

Vermeld, indien mogelijk, je bestelnummer in je mail! Dan kunnen wij je des te sneller (en beter) beantwoorden.

Bezoekadres (op afspraak)
GIFTS by GÖTT’S
Landgoed de Olmenhorst_De Zwarte Schuur
Lisserweg 487 F
2165 AS Lisserbroek

GIFTS by GÖTT'S

Lisserweg 487F
2165 AS Lisserbroek

Telefoon: 06 – 11 34 62 46
Openingstijden: 09.00u – 16.00u

Algemeen: info@giftsbygotts.shop
Klanten: klanten@giftsbygotts.shop