It’s not about the goal. It’s about growing to become the person that can accomplish that goal.

Tony Robbins

Het ontwikkelen van leiderschap is een continu proces, want niets is zo onvoorspelbaar als menselijk gedrag. Wij helpen je graag jouw vaardigheden te ontwikkelen zodat jij stappen zet naar jouw ideale mix van mens- en resultaat gestuurd leiderschap.

Resultaatgerichtheid geeft je een duidelijke focus, toewerken naar een gezamenlijk doel. De Mensgerichtheid zorgt ervoor dat ieders talenten tot hun recht komen.

Wij onderscheiden drie fasen in het ontwikkelen van leiderschap:

  1. IK – ontdek wie jij bent, zelfkennis staat centraal
  2. IK & DE ANDER – ontdek hoe je met anderen omgaat, centraal staat de 1-op-1 relatie
  3. IK & MIJN TEAM – ontdek de teamdynamiek, centraal staat team performance

Onze trainingen en workshops richten zich op één van deze fasen, kijk bij de evenementen voor onze actuele agenda. Daarnaast kunnen we in-company trajecten verzorgen waar we alle drie de fasen doorlopen of indien gewenst een programma gericht op een specifiek leiderschapsvraagstuk. Als je op zoek bent naar een persoonlijk programma, dan is 1-op-1 coaching voor jou de beste route.

Wil je naast het ontwikkelen van je leiderschap ook aan de slag met je team? Kijk dan eens naar ons aanbod op het gebied van teamontwikkeling (doorlinken)

Wat anderen zeggen

Voor mij persoonlijk was de aanwezigheid van Monique een echte force multiplier door haar directe en confronterende benadering met ter zake doende onderwerpen.

Kapitein Korps Commandotroepen

Monique heeft mij gecoacht op zelfvertrouwen en meer vertrouwen in de keuzes die ik maak. Dit traject heb ik als zeer succesvol en prettig ervaren, de gebruikte technieken werden op mij afgestemd. Ik kan Monique van harte aanbevelen als coach.

Maarten VerdultPricing Manager T-Mobile

Monique ontwikkelt mensen en teams zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak, als ook op leiderschap. Monique is iemand waar je op kunt bouwen en waar je mee kunt bouwen.

Kim PottersMarketing Director at AkzoNobel Decorative Coatings

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

GÖTT’S
Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 487 F (Zwarte Schuur)
2165 AS  Lisserbroek
Nederland

+31(0)6 – 11 34 62 46
info@gotts.nl

Contact