Skip to main content
 
 

GÖTT'S Leiderschapsontwikkeling

Elke leidinggevende voelt hem: de druk van bovenaf om de gewenste resultaten te behalen. Dat is niet erg, het hoort bij het vak. Maar om een echt goed leidinggevende te zijn, wil je niet alleen oog hebben voor het resultaat, je wilt ook tijd en aandacht besteden aan de teamdynamiek. Wij leren je soepel om te gaan met deze professionele spagaat, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

GÖTT'S Leiderschapstraject

Duur: 3x 2 dagen + 5 coachsessies van 1 uur

Tijdens deze training gaan de deelnemers 3x twee dagen de diepte in. In deze sessies komen drie verschillende aspecten van het leidinggeven aan bod.

  1. Wie ben jij en hoe reageer je van nature wanneer je onder druk staat?
  2. Hoe geef jij leiding op individueel niveau? Leg je de nadruk op persoonlijk contact of stuur je meer op resultaat?
  3. Hoe zorg je ervoor dat al die individuen met elkaar een solide team vormen?

Door inzicht te krijgen in wie ze zijn en hoe zij op situaties of mensen reageren en hoe ze hun teamleden kunnen beïnvloeden, zijn de deelnemers straks in staat om hun team te laten excelleren in resultaat. Zo bouw je een high performance team.

GÖTT'S Engagement Workshop

Duur: 1 dagdeel

Om een high performance team te kunnen bouwen, heb je engagement nodig. Elk teamlid moet zich betrokken en gemotiveerd voelen en net zo bevlogen zijn als de rest van het team om samen het resultaat te behalen. Tijdens de Engagement workshop worden de bekende theorieën besproken vanuit verschillende invalshoeken. Zo ontdek je welke manier het beste bij jou past. We maken de vertaalslag van de theorie naar de praktijk, door te leren hoe je engagement kunt inzetten in het 1 op 1-gesprek met jouw medewerker. Na afloop van de workshop krijgt elke deelnemer een door GÖTT’S ontwikkeld notitieboek dat je op weg helpt bij het bouwen van de engagement. Deze workshop duurt een dagdeel en is op locatie, waardoor je gedurende de workshop kunt sparren met je medekandidaten en de trainer.

Wil je meer informatie? Neem contact op.

Wij zijn de nieuwe data voor de Engagement Workshops aan het inplannen.

Alles eerste geïnformeerd worden? Laat het ons weten.

GÖTT'S Coaching

Duur: in overleg

Soms loop je even vast. Omdat het talent dat je altijd heeft geholpen je nu juist in de weg zit. Of doordat je in een lastige situatie zit en je op dit moment niet weet wat je eraan kunt doen. Zit je wel in de juiste baan? Wat kun je doen om de werk/privébalans te vinden die bij jou past? In een coachtraject helpen we je zowel op het gebied van managementleiderschap als op het gebied van persoonlijk leiderschap. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we wat de vraag is, bekijken we of we een klik hebben en of het GÖTT’S-team jou verder kan helpen. Na dit gesprek krijg je van ons een voorstel voor een op maat gemaakt traject.

Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Neem contact op voor een vrijblijvende intake.

GÖTT'S A la minuut coaching

Duur: 5 of 10 keer 30 minuten

Omdat je morgen een slecht nieuws gesprek hebt. Omdat je jouw idee zo goed mogelijk wil pitchen tijdens de vergadering. Omdat je zelf extra motivatie nodig hebt. Er zijn volop redenen te bedenken waarom je een half uurtje wilt overleggen met een professional van GÖTT’S. Een half uur waarin je net dat zetje krijgt, waarna je weer door kunt gaan. Juist met iemand van buiten jouw organisatie, omdat je dat wat je wilt bespreken niet meteen aanhangig wilt maken, maar wel wilt bespreken met iemand met een objectieve blik. Met jouw last minute-tegoed kun je een half uur telefonisch overleggen inplannen. Je kunt kiezen uit een tegoed voor 5x een half uur en een tegoed voor 10x een half uur. Via WhatsApp neem je contact op met GÖTT’S. Binnen 3 uur krijg je een reactie terug met 3 afspraak opties en spreken we elkaar dus snel.

Wil je a la minuut onze hulp? Neem vrijblijvend contact op.

Heb jij een ander leiderschapsvraagstuk?

We denken graag met je mee.

Zij gingen je voor

Elke dag heb ik profijt van de waardevolle inzichten die je mij hebt gegund en de ruimte die je hebt gegeven om mezelf (persoonlijk en professioneel) te ontwikkelen. Mijn zelfreflectie en zelfbewustzijn zijn enorm gegroeid in de afgelopen jaren met alle positieve gevolgen die daarbij horen. Dat is zo’n mooi cadeau en daarvoor wil ik je bedanken. Echt waar, dankjewel Monique. Bedankt dat jij destijds in mijn potentie geloofde; ik overdrijf niet als ik zeg dat het life-changing is geweest.

Lyan

Ik ben erg blij met de coaching en heb echt stappen gemaakt. Ik ben een geneeskundemaster gaan doen en daar waren wel wat Götts voor nodig. Jouw coaching heeft hier zeker aan bijgedragen. Het voelt als thuiskomen en geeft veel energie! Bedankt voor het creëren van vertrouwen en rust om deze keuze te kunnen maken.

Maike

Monique heeft mij gecoacht op zelfvertrouwen en meer vertrouwen in de keuzes die ik maak. Dit traject heb ik als zeer succesvol en prettig ervaren, de gebruikte technieken werden op mij afgestemd. Ik kan Monique van harte aanbevelen als coach.

MaartenAkzoNobel

Het was een heel leerzame, intensieve maar zeker ook leuke dag. Ik heb weer veel geleerd en zal er zeker nog aan terug denken. Bedankt Monique!

AnnetSVB

Roderick en Monique hebben dit leiderschapstraject voor mij echt gemaakt, top!

DeelnemerSVB
logo-GÖTT'S

Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 487 F (Zwarte Schuur)
2165 AS  Lisserbroek
Nederland

+31(0)6 – 11 34 62 46
monique@gotts.nl