Skip to main content

Online training: Engagement

€ 79,95 (excl. 21% BTW)

Tijdsinvestering circa 2,5 uur
Online coach
Inclusief notitieboek t.w.v. €9,99

Wil jij als leidinggevende de productiviteit van je team verhogen en daarmee het resultaat? Ben je op zoek naar mogelijkheden om je tijd effectiever te besteden? Wil je graag de prestaties van je medewerkers verhogen waarbij ook de motivatie stijgt? Dan is deze training over Engagement echt iets voor jou. We leggen je uit wat engagement is en welke elementen de engagement van medewerkers bepalen. Vervolgens leren we hoe je dit direct in de praktijk kunt brengen door het 1-op-1 gesprek (bilateraal / werkoverleg) dat je nu al voert effectiever in te steken. Door in dit gesprek zowel te sturen op mens als resultaat ga je de resultaten van jouw team omhoog stuwen. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in en volg de eerste les gratis!

bilateraal-werkoverleg-GÖTT'S

Na het volgen van deze online training heb jij als leidinggevende:

  • Kennis vergaard over engagement
  • Inzicht gekregen in de elementen die engagement bepalen
  • Inzicht gekregen in het belang en resultaat van effectieve 1-op-1 gesprekken;
  • Een structuur aangereikt gekregen voor een effectief 1-op-1 gesprek;
  • Geleerd over de 10 communicatie tips om een effectief 1-op-1 gesprek te voeren.

Ervaringen van anderen

Deze online training heeft mij veel inzichten gegeven in engagement en het toepassen daarvan in 1-op-1 gesprekken. Erg fijn dat er een structuur voor het gesprek wordt geboden en met het toegestuurde notitieboek kan ik het direct in de praktijk te brengen. Ik heb mijn collega's aangeraden om ook op deze aan hun engagement te werken.

Jacky

Ik vond het niveau van deze online training hoog. Het heeft voor mij bevestigd dat ik al goed bezig ben met engagement in mijn team. Met een paar kleine aanpassingen in mijn 1-op-1 gesprekken kan ik er zelfs nog meer uithalen.

Caja

Ik heb de training gevolgd en denk dat het echt kan helpen om aan je engagement te bouwen door je 1-op-1 overleggen effectiever in te zetten. Voor mij hielp het in de bewustwording waardoor ik weer bewuster het bilateraal ga inzetten om employee engagement te bouwen

Kim
logo-GÖTT'S

Landgoed de Olmenhorst (Zwarte Schuur)
Lisserweg 487 F
2165 AS Lisserbroek
Nederland

+31(0)6 – 11 34 62 46
monique@gotts.nl