Skip to main content
 
 

GÖTT'S Teamontwikkeling

Elke leidinggevende die eenmaal met een high performance team heeft gewerkt, wil nooit meer iets anders. Datzelfde geldt voor de teamleden die in het high performance team hebben gezeten. Wanneer de engagement zo hoog is, lijkt het niet alleen alsof alles vanzelf gaat, maar wordt elke doelstelling gehaald. Geef jouw team ook de kans om hier naartoe te groeien. Verstevig het vertrouwen, kijk waar de groeikansen liggen en ontdek wat de kracht van het team is. GÖTT’S biedt verschillende workshops en trainingen waarmee je aan jouw team kunt bouwen.

GÖTT'S Teameffectiviteit

Duur: 1 dag

In een goed functionerend team is het onderlinge vertrouwen groot. De teamleden weten elkaars verschillen te herkennen, te waarderen en te benutten. Zij begrijpen dat juist in die verschillen de kracht van het team zit. Om dit in jouw team waar te maken, hebben alle teamleden inzicht nodig in elkaars voorkeuren, kwaliteiten en valkuilen. Daar gaan we in deze training mee aan de slag, zodat de onderlinge verbinding groeit, de teamleden elkaar beter leren kennen en iedereen de samenwerking en de communicatie met elkaar weet af te stemmen op de voorkeur van de ander. Welke vervolgstappen daarvoor nodig zijn, is na deze dag duidelijk.

Wil jij aan de slag met jullie teameffectiviteit? Neem vrijblijvend contact op.

GÖTT'S Management Game

Duur: 1 dag

Wil jij weten wat er nodig is om binnen jouw team een winnaarsmentaliteit te creëren? Of wat er moet gebeuren om de communicatie beter te laten verlopen? Tijdens de Management Game komt het team letterlijk in beweging en wordt niet alleen duidelijk waar jullie nu staan als team, maar ook welke vervolgstappen er nodig zijn om de onderlinge samenwerking en communicatie op een hoger niveau te krijgen. Het team krijgt een uitdagende opdracht die het alleen kan volbrengen als alle leden hun krachten bundelen. We bouwen aan vertrouwen, communicatie en samenwerking. In de uitvoer van de Management Game werken we samen met onze vaste partner TeamForge.

De Management Game wordt nog effectiever na het volgen van een Teameffectiviteit- workshop.

Benieuwd of de Management Game iets voor jullie team is? Neem vrijblijvend contact op.

Actueel voor alle teams

GÖTT’S Verder na COVID-19: team check in

GÖTT'S Team Barometer

Duur: 1 dag

Een objectieve blik op jouw team kan heel verhelderend zijn, daarom biedt GÖTT’S je de mogelijkheid jouw team te laten analyseren. Vooraf bespreken we waar jouw behoefte ligt. Wat wil je binnen het team bereiken. Tijdens een actieve outdoor-dag voert het team verschillende oefeningen uit. Zo krijgen wij een goed beeld van de dynamiek. Hoe gedraagt iedereen zich? Hoe is de communicatie? Hoe stelt iedereen zich op binnen het team? Op basis daarvan schrijven we een verslag met de stappen die wij aanbevelen zodat het team zich verder kan ontwikkelen. In de uitvoer van de Team Barometer werken we samen met onze vaste partner TeamForge.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

GÖTT'S High Performance Team-ontwikkelplan

Duur: 3 dagen (aaneengesloten of los van elkaar)

Een high performance team kun je bouwen. Je kunt van jouw eigen team een team maken waarbinnen het vertrouwen groot is en waarbij iedereen eigenaarschap neemt bij belangrijke stappen en beslissingen. In dit team staan zowel de mens als het hoge resultaat centraal. Tijdens deze drie dagen maken we een analyse van de huidige samenwerking binnen het team. Aan de hand daarvan kunnen we in kaart brengen wat er nodig is om van dit team een high performance team te maken. Het resultaat is een Teamontwikkelplan waarin de behoeften van het team staan, het einddoel en de stappen die moeten worden genomen.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Heb jij een ander team vraagstuk?

Wij denken graag met je mee.

Zij gingen je voor

I have worked with Monique in two occasions for Insights Discovery and team development. In both, her leadership, facilitation and engagement were always top notch. Not only have we achieved the objectives set for the session, but we have done it in a fun, dynamic and engaging way. Everyone in the team highly rated Monique's work.

NunoAkzoNobel

The way Monique facilitates the sessions, allowing for good interaction, but also challenging unwanted behaviour is amongst the best in my experience. Not only have I successfully recommended Monique to my peers, I would definitely recommend her for anyone looking for great team development sessions where you can act upon for months to come and have more engaged team members.

NunoAkzoNobel

'Echt iets anders' wilde ik doen met het team. Een trainingsdag die alle elementen kende van leiderschap, vertrouwen, teambuilding, creativiteit, lef, uitdagingen en ook veel fun. Deze vorm van trainen op een outdoor locatie was uitermate geschikt om onze doelstellingen te bereiken.

LauraHamilton Bright

Chapeau !! Echt top wat je voor ons neer hebt gezet. Heerlijk om te zien hoe je ons leidde en stuurde en kritisch was met een positive mindset. Zeer stimulerend !! Nogmaals dank en hoop snel een vervolg met jou te hebben na een onze interne sessies. Dank voor de vele team en individuele insights die je hebt gegeven.

DennisAkzoNobel

Dank je wel Monique voor jouw tijd, energie en expertise! Het team van Stichting Jarige Job kijkt terug op een mooie ervaring met treffende insights. Het maakt ons team nog hechter en gemotiveerder om met elkaar onze ambities waar te gaan maken!

AmberJarige Job

Voor mij persoonlijk was de aanwezigheid van Monique een echte force multiplier door haar directe en confronterende benadering met ter zake doende onderwerpen.

Kapitein Korps Commandotroepen

Dank voor een geweldige life action learning ervaring in de duinen bij Noordwijk. Ik ben er van overtuigd dat het ons als team nieuwe inzichten heeft gebracht die we nu natuurlijk moeten gaan inzetten.

JanAkzoNobel

Dank voor de fantastische dag. Veel complimenten ontvangen uit de groep. Het programma hebben jullie echt mooi doordacht ontwikkeld. Het was een topdag vol kwaliteiten en inzichten. Dank voor de fantastische organisatie en begeleiding. Op naar de volgende!

EvelineTUI
logo-GÖTT'S

Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 487 F (Zwarte Schuur)
2165 AS  Lisserbroek
Nederland

+31(0)6 – 11 34 62 46
monique@gotts.nl