Skip to main content
 
 

Online Trainingen

Haal meer uit je 1-op-1 gesprek

Wil jij als leidinggevende de productiviteit van je team verhogen en daarmee het resultaat? Ben je op zoek naar mogelijkheden om je tijd effectiever te besteden? Wil je graag de prestaties van je medewerkers verhogen waarbij ook de motivatie stijgt? Dan is deze training echt iets voor jou, want je leert het 1-op-1 gesprek (bilateraal / werkoverleg) dat je nu al voert effectiever in te steken.

Leidinggeven aan jezelf (Q2 2020)

Wil jij meer inzicht krijgen in hoe jouw persoonlijkheid jouw leiderschap beïnvloed? Welke gedrags- voorkeuren jij hebt en hoe je deze inzet of zelfs kunt veranderen? Heb je wel eens stil gestaan bij de waarden die jij belangrijk vindt en hoe die van invloed zijn op je dagelijks handelen? Deze vragen en nog veel meer worden beantwoord. Inclusief persoonlijk Insights Discovery profiel en optie voor persoonlijke coaching.

Leidinggeven aan de ander (Q2 2020)

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw leiderschapsstijl en welke kenmerken daar bij horen?  Hoe jij als leidinggevende jouw tijd effectiever kan inzetten richting je team? Zou je willen leren wat situationeel leidinggeven is en hoe jij scoort op effectiviteit en flexibiliteit? Deze vragen en nog veel meer worden beantwoord in de online training “leidinggeven aan de ander”. Met de mogelijkheid om het geleerde offline te oefenen met een acteur!

Leidinggeven aan een team (Q2 2020)

Wil jij meer inzicht krijgen in teamdynamieken en hoe alle unieke persoonlijkheden de team performance beïnvloeden? Wil je weten in welke fase van teamontwikkeling jouw team zich bevindt en hoe je hier in kunt ontwikkelen? Wil je stilstaan bij de huidige effectiviteit van je team en hoe deze te beïnvloeden? Deze vragen en nog veel meer worden beantwoord. Met optie voor een outdoor ervaringsdag. 
logo-GÖTT'S

GÖTT’S
Landgoed de Olmenhorst (Zwarte Schuur)
Lisserweg 487 F
2165 AS Lisserbroek
Nederland

+31(0)6 – 11 34 62 46
info@gotts.nl

Sitemap

  • Home
  • Over
  • Leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • Contact
  • Notitieboekje

Contact