Skip to main content
 
 

GÖTT'S even voorstellen

Het mooiste aan mijn vak vind ik het moment waarop de mensen na een dag training weggaan en ik de verandering kan zien. Er heeft een ontwikkeling plaatsgevonden, er zijn veel aha-momentjes geweest en er zijn nieuwe inzichten ontstaan. Tijdens de trainingen en workshops laat ik je zien wat jouw gedrag met een ander doet en hoe je met jouw gedrag de ander of zelfs het hele team positief kunt beïnvloeden. Dat doe ik voor leidinggevenden, maar ook voor hele teams.

Monique-Göttgens-Hesselink

Van team naar high performance team
Zelf werkte ik jaren lang voor grote multinationals waar ik heb kunnen ervaren hoe het is om te werken met een high performance team. Een team dat loopt als een geoliede machine, waarvan de medewerkers gemotiveerd zijn en dat de doelstelling probleemloos haalt. Dat werkt zó fijn, dat ik het elk team en elke leidinggevende gun.
Ik geloof ook dat elk team een high performance team kan worden, wanneer de leidinggevende ervoor zorgt dat er balans is tussen resultaatgericht zijn en mensgericht zijn. Nu is die balans vaak nog zoek en is er voornamelijk oog voor het resultaat. Zonde! Juist door die mensgerichte kant te voeden, gaat jouw team ‘vliegen’. Met GÖTT’S wil ik alle leidinggevenden en teams leren hoe ze van team naar high perfomance team kunnen groeien, want dat kan!

GÖTT'S-Maatwerk-boeken

Elke training is maatwerk
Ik geloof niet in one size fits all, daarom werk ik niet volgens 1 theorie, maar zet ik in wat het beste bij jou en jouw team past. Dat geldt voor theorieën, werkvormen en zelfs voor mijn gedrag. Heeft de deelnemer van mijn training iemand nodig die heel spiegelend en provocatief is, of juist iemand die empatisch is? Wat heb jij nodig om tot een nieuw inzicht te komen?

GÖTT'S-sfeerfoto-impressie-op-De-Olmenhorst

Eigen trainingslocatie
De trainingen vinden plaats op de locatie van GÖTT’S. In 2019 opende ik een trainingsruimte op het terrein van boomgaard De Olmenhorst in Lisserbroek. Hier tussen de appel- en perenbomen ben je direct uit je dagelijkse ritme, sta je middenin de natuur en is volop ruimte -zowel binnen als buiten- voor workshops en games. Ik deel dit bijzondere stukje Nederland graag met je.

Contact-met-GÖTT'S

Laten we kennismaken
Ben je nieuwsgierig geworden naar het aanbod van GÖTT’S of sta je voor een uitdaging waar je wel iemand bij kunt gebruiken die objectief met je meedenkt? Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek wil ik jouw vraag scherp krijgen, zodat ik je vervolgens een aanbod kan doen dat voor jou of jouw team de oplossing brengt. Dit aanbod is altijd maatwerk, omdat jouw doelstelling voorop staat.

Zullen we nader kennis maken?

Neem contact met ons op.

logo-GÖTT'S

Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 487 F (Zwarte Schuur)
2165 AS  Lisserbroek
Nederland

+31(0)6 – 11 34 62 46
monique@gotts.nl